Wynanda Pool

Beeld-Wijs

Over Wynanda Pool

Gegevens

 • Naam Wynanda Pool
 • Gespecialiseerd inBegeleiding bij dyslexie, dyscalculie en AD(H)D
 • Emailwelkom@beeld-wijs.nl
 • Telefoon06 5133 4833

Ik ben Wynanda Pool (1969) en moeder van 2 kinderen. Door mijn zoon ben ik in aanraking gekomen met de Davis methode. Mijn oudste had het niet makkelijk in het basisonderwijs. Na een moeizaam traject mocht hij uiteindelijk getest worden op dyslexie en kreeg hij zijn dyslexieverklaring. Hierop volgde een vergoede traject met vele sessies gericht op zijn dyslexie, maar ik wist dat niet de oplossing was. De grote verandering in zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen veranderde door de Davis methode. Moe van alle hulp van buiten wilde hij de Davis counseling alleen met mij doen. Ik ben voor hem de opleiding tot Davis counselor gaan volgen.

Tot mijn grote verbazing werden de plaatjes in de Donald Ducks ingewisseld voor dikke boeken van Tonke Dragt. Maar het belangrijkste was dat dyslexie geen onderdeel meer was van zijn identiteit: ik ben niet dom, ik leer alleen anders! Dit gun ik elke kind en volwassene en zo is mijn praktijk Beeld-Wijs ontstaan.

Dit is ook wat ik terug krijg van andere ouders als ik hun kind een Davis-counseling heb gegeven. ‘Mijn kind heeft het plezier terug in leren’. Ik gun elk kind om met plezier naar school te gaan en elk volwassene om met plezier naar het werk te gaan.

Na de opleiding tot Davis Counselor heb ik mij verder verdiept in ADHD en ben ik nu ook coach voor volwassenen met ADHD. Mijn visie is dat iedereen wil leren. Voor meer informatie kun je kijken op www.beeld-wijs.nl.

header-beeld-wijs-logo-met-subtitel

Beeld-Wijs

Ik begeleid kinderen en volwassenen om weer zelf aan het stuur te zitten in plaats van gestuurd te worden door anderen of door hun eigen emoties als frustratie en onzekerheid. Ik werk thuis en op locatie in Delft en omgeving als Davis counselor en coach. Kijk voor meer informatie op mijn website www.beeld-wijs.nl.

Vaardigheden

DyslexieDyscalculieAD(H)Dconcentratieproblemenhandschrift

Ervaring

 • 2016-2017

  Autisme

  Opleiding Davis Autisme Counselor

  bij Davis Autism International

 • 2016

  Systemisch werk

  Cursus Systemisch Werken

  bij 1e-verdieping in Delft

 • 2015-2016

  AD(H)D

  Opleiding AD(H)D coach

  bij ADHD-centrum Nederland

 • 2014-2015

  Dyslexie, dyscalculie en AD(H)D

  Opleiding Davis Counselor

  bij DDA Nederland

 • 2013

  NLP

  Opleiding NLP practioner en master

  bij 1e-Verdieping in Delft

 • 1995-2013

  Werkzaam in bedrijfsleven

  bij KPN