Over Nicole Stuifbergen

Gegevens

 • Naam Nicole Stuifbergen
 • Gespecialiseerd inDyslexie, Dyscalculie
 • Emailinfo@derodepanda.nl
 • Telefoon06 289 235 13

De Rode Panda

Mensen helpen. Begeleiden. Met dyslexie of dyscalculie. Door hun persoonlijke sterktes in te zetten. Een op een. Visualiseren. Motiveren. Hoe werkt dat bij jou?

Door middel van de Davis methode ga je vanuit de wortel deĀ gevolgen van de dyslexie aanpakken. Ontdekken wat je doet, er sturing aan geven en zo controle krijgen.

Mijn rol? Als ervaringsdeskundige deskundige kan ik je een excellente begeleiding geven in het proces. We lossen de verwarring over cijfers en letters op. En op een ontspannen manier leer je je focussen waardoor lezen en rekenen een stuk makkelijker gaat.

Nicole Stuifbergen - Davis counselor
De Wetering 39
1741 DK Schagen
06 289 235 13

http://www.derodepanda.nl

http://derodepanda.business.site

De Rode Panda van Nicole Stuifbergen

De Rode Panda

De DavisĀ® Methode helpt kinderen met leermoeilijkheden (zoals; dyslexie, dyscalculie, ADD/ADHD) om grip te krijgen op hun leerproces. Door ze te leren hoe ze kunnen focussen, hoe ze hun energie niveau kunnen sturen, om los te laten en te ontspannen en door het visualiseren en masteren van de symbolen (letters, cijfers, leestekens), triggerwoorden en de basis concepten die ze in 3 dimensionale klei figuren hebben gemaakt.

Vaardigheden

DyslexieDyscalculie

Ervaring

 • 2017

  De Rode Panda

  Na behalen van mijn licentie ben ik gestart met De Rode Panda om kinderen en jong volwassenen te helpen om controle te krijgen over hun dyslexie en dyscalculie. http://derodepanda.nl

 • 2015

  Davis Dyslexia Associaton International

  De Gave van Dyslexie Workshop, Basic Davis Field Assignments, en Basic Supervised Practice Meeting en de Advanced Davis Methods elk met hun specifieke examen opdrachten.