Marianne Bastianen

Gave Gave

Over Marianne Bastianen

Gegevens

  • Naam Marianne Bastianen
  • Gespecialiseerd inCreatieve hulp bij dyslexie, dyscalculie en AD(H)D voor kinderen en (jong) volwassenen die sterke beelddenkers zijn.
  • Emailm.bastianen@gavegave.nl
  • Telefoon0615209156

Mijn naam is Marianne Bastianen. Al 12 jaar werk ik met veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs. In al die jaren is mij steeds duidelijker geworden dat een aantal kinderen minder aansluiting vindt bij het onderwijs zoals wij dit geven. Zij zijn beelddenkers en hebben een andere manier van informatie opnemen en verwerken. Zij kunnen hun talenten niet voldoende ontplooien in het huidige onderwijs. Om hen beter te kunnen helpen ben ik de Davis opleiding gaan doen. Door deze opleiding, in combinatie met mijn werk- en levenservaring, kijk ik nu anders naar ze en probeer ze via hun beelddenken beter te begeleiden. Soms zijn deze kinderen zich nog niet bewust van hun Gave Gave! Er moet meer aandacht komen voor beelddenken in het onderwijs, hier maak ik mij sterk voor.

Als counselor laat ik de kinderen of (jong)volwassenen ontdekken hoe ze hun gave van beelddenken kunnen benutten. Mijn motto is: "Haal eruit wat erin zit".

 

Gave Gave

Gecertificeerd Davis Counselor.

Vaardigheden

Davis CounselorLeerkracht BAO

Ervaring

  • 2016

    Davis Dyslexia Association

    Marianne Bastianen