Anke van de Laar-van Dijk

Beeldend Inzicht

Over Anke van de Laar-van Dijk

Anke van de Laar Beeldend Inzicht

Gegevens

  • Naam Anke van de Laar-van Dijk
  • Gespecialiseerd inDyslexie, Dyscalculie, ADD, ADHD
  • Emailinfo@beeldendinzicht.com
  • Telefoon0411-632634 of 06-20889433

Anke van de Laar Davis methode

Ik geloof dat veel beelddenkers onder hun niveau presteren, omdat ze niet geleerd is om hun beelddenken in te zetten in hun leerproces.

Ik ben Anke van de Laar-van Dijk (1970) en heb mijn praktijk Beeldend Inzicht aan huis in Liempde.

Mijn oudste zoon kampte met leerproblemen en via hem ontdekte ik dat ikzelf vergelijkbare leerproblemen had. Mijn zoon kwam terecht bij een Davis counselor. Zowel op leergebied als in het dagelijks leven ging er een nieuwe wereld voor hem open. De begeleiding bracht hem zoveel, dat mijn interesse was gewekt. Ik besloot me verder te verdiepen in de Davis methode.

Sinds 2014 ben ik gecertificeerd Davis counselor. Met veel plezier begeleid ik mensen met leer- en concentratiestoornissen. Ieder mens is anders en zodoende is ieder begeleidingstraject anders. Dat maakt het heerlijk afwisselend.

Juist door mijn persoonlijke ervaringen uit het verleden kan ik mensen met concentratie- en leerproblemen de juiste begeleiding bieden. Ik begrijp als geen ander wat een leer- of concentratiestoornis inhoudt en hoe je daarmee om kunt gaan. Ook als ouder weet ik wat het betekent om je kind te zien worstelen met zijn of haar leer- of  concentratieprobleem.

Beeldend Inzicht

Ik heb ervaring met het begeleiden van tieners, volwassenen en kinderen.

Vaardigheden

DyslexieDyscalculieADDADHD

Ervaring

  • 2014

    Davis counselor

    DDA Nederland